Vårrengjøring

Nå er våren i anmarsj og det nærmer seg sesong åpning på Feistein fyr! Men før vi kan ta imot for overnatting og besøk må det til en skikkelig vårrengjøring! Alle tepper, sengetøy, matter må luftes og bankes. Alle rom må vaskes og gjøres istand til sommerens innrykk.

Vi inviterer derfor medlemmer til DUGNAD LØRDAG 2 APRIL KL 11.00 med oppmøte i Sele havn. Vi har redningsvester til både store og små (under 10 år må ha med egen redningsvest).

Vi stiller med dugnads lunsj, kaffe og vaffelkaker. Det blir også en liten markering iform av VETETENNING (dog i bålpanne) iht markeringen av Rikssamlingsjubileumet etter dugnaden. Blir kanskje pølser på bål og når vi først er i gang.

Send oss en melding i kontaktfeltet under for å bli med på en hyggelig dugnadsdag på feistein i gode venners lag 🙂

Mat må dugnadsfolket ha

Mat må dugnadsfolket ha

 
 
 
 
 
 

Dugnad

Vi satser på været er duganes til en dugnad nå på lørdag den 10. juli, og inviterer medlemmene ut til Feistein for forefallende arbeid og jilt lag. Rekkverk skal skrapes og males, hemole skal fjernes og annet forefallende arbeid  utføres.  Uten mat og drikke, duger helten ikke,  så vi steller i stand en enkel lunsj i kaffipausen.

Har du lysst og anledning å bli med på dugnad så send en sms til 97086727 .

Oppmøte i Sele havn kl 1030 med retur etter behov.

Del denne siden